KONYA / EREĞLİ - Namık Kemal İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Okulumuz tarafından hazırlanan, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ilçe programı şehir stadyumunda İlçe Protokolü ve halkın yoğun katılımı ile şenlik havasında kutlandı. Programa katılan protokol üyelerine, velilerimize ve Ereğli halkına teşekkür ederiz.

Ayrıca büyük beğeni toplayan programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILDÖNÜMÜNDE, AZİZ VATANIMIZI CANLARI PAHASINA SAVUNAN VE BİZLERE EMANET EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI, KAHRAMAN ECDADIMIZI VE GAZİLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

Mrt

Şbt

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarında, okulumuz öğrencilerinden Zehra AKCAN Pentago oyununda İlçe 1.si,

Arda ACAR Mangala oyununda İlçe 2.si,

Ada Evrim OKUMUŞ Equilibrio oyununda İlçe 2.si olmuşlardır.

Dereceye giren ve yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Müdür Yardımcımız Engin AKCAN ve öğretmenimiz Hüseyin ŞEN ile emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okuluzda coşku içerisinde şenlik havasında kutladık.

Aziz Vatanımızı canları pahasına savunan ve bizlere emanet eden, Mustafa Kemal Atatürk'ü, Silah Arkadaşlarını, Kahraman Ecdadımızı, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.